0

CARTE – Stilul vestimentar masculin contemporan

Prețul inițial a fost: 179,00lei.Prețul curent este: 119,00lei.

-34%

Dacă îți dorești să cunoști în detaliu tainele unei ținute perfecte, cartea Stilul Vestimentar Masculin Contemporan dezvăluie toate secretele de care ai nevoie pentru a te îmbrăca elegant. Este ghidul gentleman-ului contemporan, ghidul bărbatului care acordă atenție ținutei sale.

Termen de livrare: 1 – 3 zile lucrătoare, de la confirmarea telefonică a comenzii.
Comenzi telefonice: 0753.828.441 , de luni până vineri între orele 10:00 – 18:00.

 

Consultanță mărimi
SKU: CSVMC
Livrare gratuită, în 1-3 zile lucrătoare.
Gratuit
Retur gratuit.
Reducere -3% la plata cu cardul.
Produs în România, cu pasiune!
Descriere

În moda contemporană masculină se întrepătrund o multitudine de influenţe, de pe toate meridianele lumii: conservatorismul britanic, atmosfera casual americană, rafinamentul şi bogăţia de culori specifice zonei mediteraneene, dar în acelaşi timp şi spiritul marilor creatori de modă cunoscuţi pe întreg mapamondul. Astăzi toată lumea influenţează pe toată lumea, rezultatul fiind acest stil ciudat, cu o mie de feţe: moda actuală a străzii…

Chiar dacă la baza vestimentaţiei bărbaţilor stau în continuare sacoul, pantalonii şi cămaşa, adică ţinuta tradiţională, acum atât blugii, cât şi pantalonii din bumbac, pantofii tip sport, chiar şi hanoracele cu glugă, fac parte din categoria vestimentaţiei clasice.

Se poate observa, în zilele noastre, o multitudine de abordări vestimentare de diversităţi stilistice, fără însă ca eleganţa şi rafinamentul din ţinuta bărbaţilor să dispară. Dacă aceste noi combinaţii, posibilităţi necunoscute până acum, sunt caracterizate de stil, eleganţă şi calitate ridicată, înseamnă că „ingredientele” succesului sunt asigurate.

Cartea se doreşte a fi un ghid în această lume nouă, cea a gentlemanului contemporan. Ea se adresează acelor bărbaţi cărora le place să se îmbrace, acordând atenţie ţinutei lor, pentru care această preocupare nu reprezintă o povară, ci o adevărată plăcere. În concluzie, bărbaţilor care acceptă că şi haina îl face pe om!

Întreținere produs
Despre croiul Tailored Fit
De ce să alegi Couture for Gentlemen
Livrare și retur
Recenzii

 1. Cernei Tatiana

  O carte foarte utilă

  • Couture For Gentlemen

   Mulțumim doamna Tatiana! Să știți că și pe noi ne ajută foarte mult!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CARTE – Stilul vestimentar masculin contemporan

0
  0
  Coșul tău
  Nu ai adăugat nimic în coșMagazin