0

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Politica de retur

Returnarea produselor
Conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 34/2014, pentru persoanele fizice care achiziționează produse prin intermediul magazinelor online ”Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“.

Clientul/Utilizatorul poate returna produsele doar în situația în care:

– Produsul nu este conform specificațiilor de pe site
– Produsele au fost livrate eronat
– Produsele au mărimi comandate eronat
– Produsele nu sunt conform cerințelor dumneavoastră ( material, culoare, croi etc.)
Clientul/Utilizatorul are obligația de a notifica COUTURE FOR GENTLEMEN SRL cu privire la intenția de a returna produsele achiziționate, prin orice mijloc de comunicare, atât telefonic la numărul de telefon 0753.828.441 sau completând formularul de mai jos, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor. Depășirea termenului de 14 zile calendaristice, duce la refuzul returnării produsului/produselor.

Clientul/Utilizatorul are obligația de a returna produsul în stare perfectă, exact cum l-a primit, în ambalajul original și cu toate etichetele intacte, de asemenea cu toate documentele însoțitoare. Produsele vor avea un sigiliu de securitate, la vedere. Prin ruperea sigiliului de securitate, Clientul/Utilizatorul nu mai are dreptul de a returna produsul, prin urmare COUTURE FOR GENTLEMEN SRL poate refuza returnarea produsului.

COUTURE FOR GENTLEMEN SRL va trimite curierul să ridice produsele retur, la adresa declarată în comandă. Returul este gratuit. După recepționarea returului și constatarea că sunt îndeplinite obligațiile de retur, Couture începe procesul de returnare a contravalorii produselor. Termenul de returnare a contravalorii produselor este de 14 zile calendaristie de la primirea produselor retur.

În cazul în care Clientul/Utilizatorul, după returnarea produsului, dorește un alt produs sau returnarea produsului din cauza motivelor menționate mai sus, însă COUTURE FOR GENTLEMEN SRL nu dispune de alt produs conform specificațiilor clientului, Couture are obligația de a returna contravaloarea produsului în termen de 14 zile calendaristice, de la informarea acestuia cu privire la indisponibilitatea produsului.

COUTURE FOR GENTLEMEN SRL nu suportă, sub nici un fel, contravaloarea oricărui serviciu suplimentar. În cazul în care COUTURE FOR GENTLEMEN SRL oferă transport gratuit, acest lucru fiind specificat la finalizarea comenzii, returul sau schimbul, sunt gratuite.

În cazul înlocuirii produsului, mai întâi Clientul/Utilizatorul are obligația de a returna produsul împreună cu folia de protecție și husa costumului, cu sigiliul și etichetele intacte. După recepționarea și constatarea că produsul este conform cerințelor de mai sus, COUTURE FOR GENTLEMEN SRL trimite către Client/Utilizator, produsul dorit de acesta. În cazul în care este o diferență de preț între primul produs și produsul dorit la schimb, Clientul/Utilizatorul va achita diferența conform documentelor însoțitoare sau, după caz, COUTURE FOR GENTLEMEN SRL va returna diferența de preț într-un cont bancar indicat de Client/Utilizator. Prin ruperea sigiliului de securitate, Clientul/Utilizatorul nu mai are dreptul de a returna produsul, prin urmare COUTURE FOR GENTLEMEN SRL poate refuza returnarea produsului.

COUTURE FOR GENTLEMEN SRL își rezervă dreptul de a refuza livrarea produselor clienților care au abuzat de politica de retur sau care au comandat și refuzat primirea produselor.

Pentru returnarea produsului se va completa formularul de retur pus la dispoziția Clientului/Utilizatorului, de către COUTURE FOR GENTLEMEN SRL.

Retur

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Contact Form Demo (#3)
0
    0
    Coșul tău
    Nu ai adăugat nimic în coșMagazin