0

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Subscription Form

Politica de confidențialitate

COUTURE FOR GENTLEMEN SRL are obligația de a păstra și garanta confidențialitatea tuturor datelor transmise prin sistemul informatic. Informațiile cu caracter confidențial sunt folosite de COUTURE FOR GENTLEMEN SRL pentru a comunica cât mai eficient cu Clientul/Utilizatorul, pentru a trimite informații cu privire la situația comenzilor, pentru a-l informa pe acesta cu privire la campaniile promoționale (doar cu acordul său). În cazul în care Clientul/Utilizatorul nu dorește furnizarea informațiilor necesare pentru o comunicare eficientă, acesta poate refuza în orice moment; în această situație Couture are dreptul de a refuza comanda.
Notificările, cererile cu privire la ștergerea informațiilor confidențiale, se pot face în scris, electronic și trimise prin e-mail la adresa office@coutureforlg.ro
COUTURE FOR GENTLEMEN SRL nu va furniza sub nici o formă, informațiile confidențiale, către terțe persoane cu excepția operatorului de marketing și autorităților care au dreptul de a verifica anumite informații și care prezintă documente justificative, dar și persoanelor juridice care asigură buna funcționare a tuturor serviciilor.
COUTURE FOR GENTLEMEN SRL va folosi informațiile doar în cadrul Legii nr. 677/2001 descrisă în secțiunea GDPR a site-ului, denumită GDPR și doar în scopul pentru care acestea sunt solicitate.
COUTURE FOR GENTLEMEN SRL nu este responsabil pentru neglijența utilizatorului cu privire la securitatea, confidențialitatea, pierderea sau alterarea informațiilor confidențiale contului Clientului/Utilizatorului.

Fii primul care află ofertele noastre

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a beneficia de cel mai tari oferte și noutăți

Contact Form Demo (#3)
0
    0
    Coșul tău
    Nu ai adăugat nimic în coșMagazin