+40 371 787 887
L-V 10:00-18:00
Oradea, BH
0
0,00lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Colecția AW23, Noua Viziune

O nouă viziune a ceea ce înseamnă îmbrăcămintea masculină

De când a luat naștere Couture For Gentlemen, ne-am dorit să lansăm și o colecție de îmbrăcăminte pentru bărbați, realizată din materiale premium. 

De 2 ani, însă, am pus pe hârtie tot ceea ce înseamnă lansarea unei noi colecții: găsirea producătorilor, selectarea celor mai bune materiale, atenția la finisaje.

Am reușit să încheiem colaborări, în exlusivitate, cu producători de top care colaborează cu branduri de top din Europa. 
De asemenea, materialele folosite sunt atent alese și fac parte din colecțiile celor mai renumiți producători de țesături, dintre care amintim: Cervotessile, Vitale Barberis Canonico, Lanificio Zanieri, Brisbane Moss, Candiani Denim și mulți alții.

Îmbrăcăminte pentru bărbați, inspirată din cultura vestimentară a întregii lumi

Toată colecția a fost gândită astfel încât să fie introduse piese vestimentare elegante, inspirate din cultura și istoria a întregii lumi. 

Din această colecție nu putea să lipsească eleganta jachetă safari.

Pantaloni pentru barbati, 
Premium Quality

Pantalonii bărbătești casual și cei pe care îi numim noi un must-have, adică blugi pentru bărbați, sunt nelipsiți în noua colecție de îmbrăcăminte. 

Sunt realizați din cele mai calitative țesături, iar cu o utilizare și întreținere corespunzătoare, poți avea o pereche de pantaloni de lungă durată. 

De exemplu, țesătura pentru blugi este produsă de Candiani Denim (poate unul dintre cei mai importanți producători din Europa de țesătură premium denim) sau Kuroki Denmi din Japonia.

Pantalonii casual sunt realizați din bumbac sau mix de bumbac, țesături produse de fabrici din Europa cum ar fi Cervotessile Italia, Intertex Portugalia.

Pantaloni pentru barbati, 
Premium Quality

Colecția de toamnă iarnă a acestui an, nu doar că este o colecție ce va cuprinde piese vestimentare de excepție, ci este și colecția care va schimba garderoba unui bărbat care se respectă.
Cămășile fine realizate din țesături din Italia, ghetele model Chelsea și toate celelalte piese vestimentare vor reprezenta garderoba de toamnă-iarnă a domnului contemporan.

© Toate drepturile rezervate. CoutureForGentelmen 2022. Created By Creative Marketing
Metode de plată
usercartphone-handsetmap-markerhistorymenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram