0

Sacou Barbati Negru la Doua Randuri de nasturi Tailored Fit Cfg316s

890,00lei

Compoziția materialului este 80% lână, 18% vâscoză, 2% elastan, material fin, plăcut la atingere, un material care nu se șifonează extrem de ușor.
Croiul acestui costum este un croi tailored fit, un croi lejer, care conferă confortabilitatea de care are nevoie un bărbat.

Consultanță mărimi
SKU: CFG316S
Livrare gratuită, în 1-3 zile lucrătoare.
Gratuit
Retur gratuit.
Reducere -3% la plata cu cardul.
Produs în România, cu pasiune!
Descriere

Un sacou la două rânduri de nasturi este modelul care oferă eleganța masculină desăvârșită. Adesea este purtat în medii formale, este recomandat și pentru întâlnirile de afaceri.

Modelul de Sacou Barbati Negru la Doua Randuri de nasturi Tailored Fit Cfg316s este recomandarea noastră atunci când vă doriți o ținută care să impună respect.

Fără să exagerăm, aspectul sobru acestui Sacou Barbati Negru la Doua Randuri de nasturi Tailored Fit Cfg316s este impunător chiar și atunci când este vorba de întâlniri de afaceri. Asociat cu pantaloni de culoare gri antracit, veți avea o ținută elegantă formală.

Croiul acestul model de Sacou Barbati Negru la Doua Randuri de nasturi Tailored Fit Cfg316s este tailored fit, un croi lejer, potrivit pentru conformația domnilor din România.

Reverul sacoului, după cum se poate observa, este rever ascuțit denumit și peak lapel, cu o butonieră brodată.

Acest model de sacou bărbătesc la două rânduri de nasturi are 6 nasturi dispunși în două rânduri, 2 nasturi fiind folosiți pentru închidere, nasturele de la interior fiind pentru potrivirea în talie a acestui sacou, iar la spate regăsim două șlițuri.
Spre terminația mânecile acestui sacou, în zona încheieturii, întâlnim un număr de 4 nasturi cusuți pe cele 4 butoniere.

Nasturii sunt metalici, cu picior.

Acest sacou la doua randuri de nasturi, pentru bărbați are buzunare clasice, tăiate drept, cu clape.

Accesorizarea acestui model de Sacou Barbati Negru la Doua Randuri de nasturi Tailored Fit Cfg316s, influențează stilul final: formal sau relaxat.

Compoziția materialului este de 80% lână, 18% vâscoză, 2% elastan, o țesătură fină, elegantă de altfel.

Întreținere produs

Vă rugăm să respectați instrucțiunile de curățare a fiecărui produs, pentru a nu-i distruge calitatea.

  A se curăța doar chimic cu orice solvent in afara tricloretilenei
Nu spălați sau centrifugați în mașina de spălat rufe
A se călca la temperatură medie
Nu folosiți înălbitori
Nu spălați

Despre croiul Tailored Fit

  Croiul Tailored Fit este un croi lejer, potrivit pentru antropomorfoligia domnilor din România.
Lejeritatea acestui tip de croi oferă confortul necesar unui bărbat, purtarea unui costum nemaifiind o povară.
Mai pe înțelesul dumneavoastră acest tip de croi este conceput pentru a fi mai potrivit decât croiul regular (sau talia II cum i se spune popular) dar nu la fel de strâmt ca tiparul slim fit.
Croiul tailored fit oferă un aspect elegant și stilat domnului care poartă un costum croit pe acest tipar.

De ce să alegi Couture for Gentlemen

 Couture For Gentlemen este un brand românesc având capital 100% românesc. Couture provine din limba franceză, acesta însemnând ”cusătură” pentru că fiecare ținută este îmbinarea dintre stofa elegantă și cusătura precisă, iar însuși asocierea cuvintelor For Gentlemen este descrierea perfectă a celor cărora ne adresăm: domnilor.

Acest brand a fost creat din dorința de oferi domnilor ținute elegante, ținute care să respecte regulile vestimentare contemporane. A fi bine îmbrăcat nu înseamnă întotdeauna a fi corect îmbrăcat, astfel considerăm că fiecare bărbat trebuie să cunoască un minim set de reguli vestimentare pentru ca acesta să fie corect îmbrăcat.

Primul nostru showroom a fost deschis în august 2019 în Oradea, însă faptul că foarte mulți domni ne-au contactat pentru a îmbrăcat ținutele noastre, ne-a determinat să lansăm magazinul online coutureforlg.ro, în prezent numindu-se coutureforgentlemen.ro .

Couture For Gentlemen este o experință și asta ne dorim să fie și pentru tine!

Livrare și retur

Pot returna produsul indiferent de motiv?
Da, puteți returna produsul indiferent de motiv în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ați recepționat produsul, cu etichetele intacte și cu toate documentele aferente.

Dacă nu îmi este bun costumul sau o piesă din acest, se poate schimba?
Da, în cazul în care nu vă este bun costumul sau o piesă din acest costum, se poate schimba.
Termenul pentru schimb este de 14 zile calendaristice din momentul în care ați recepționat produsul, cu etichetele intacte și cu toate documentele aferente.

Pot beneficia de deschidere la livrare?
Pentru a avea confortul necesar, recomandăm ca produsele noastre să fie probate, analizate într-un mediu adecvat cum ar fi acasă, la birou etc. Prin urmare nu oferim deschidere la livrare.

Realizați produse la comandă? (costume, pulovere, cămăși etc.)
Produsele noastre sunt ready to wear (gata de purtat), tocmai pentru a vă oferi o gamă variată la prețuri accesibile. În plus, produsele personalizate, sau la comandă, nu beneficiază de dreptul de retur.

Înfară de Oradea, mai aveți și alt magazin?
Momentan, singurul showroom este în Oradea, însă dorința noastră este de ne extinde și în alte orașe.

Prețurile se pot negocia?
Pentru a îmbunătăți produsele și serviciile noastre, trebuie să respectăm prețurile deja afișate. Suntem conștienți de faptul că nu avem cele mai ieftine produse, însă, pe de altă parte, tot ceea ce oferim, calitatea serviciilor, calitatea produselor, și munca depusă în spatele unei comenzi, este sub prețul afișat.

Produsele achiziționate online se pot ajusta, modifica direct la voi?
Oferim posibilitatea fiecăruia să își ajusteze produsele (costumele, cămășile etc.) conform preferințelor sale. Este absolut necesar ca ajustările să fie efectuate de un croitor, prin urmare produsele achiziționate online nu le putem modifica.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sacou Barbati Negru la Doua Randuri de nasturi Tailored Fit Cfg316s”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomadări pentru acest produs

Sacou Barbati Negru la Doua Randuri de nasturi Tailored Fit Cfg316s

0
    0
    Coșul tău
    Nu ai adăugat nimic în coșMagazin