0

Educație vestimentară – Ce pantofi purtăm?

Ce pantofi să port la costumul acesta? Una dintre dilemele clienților noștri. Am ales doar…

Ce pantofi să port la costumul acesta? Una dintre dilemele clienților noștri. Am ales doar 3 culori de costume: negru, bleumarin (navy), gri.Costumul negruCostumul negru din stofă se asortează perfect cu o pereche de pantofi negri Brogue sau Oxford. Depinde de gusturile fiecăruia.
Costumul bleumarin (navy)Costumul bleumarin sau navy-blue, cum i se mai spune, merge perfect cu pantofi maro, indiferent de modelul pantofului Brogue, Oxford, Derby sau Loafers. În cazul în care evenimentul la care participi este mai sobru sau este un eveniment de seară, se poate opta și pentru culoarea neagră a pantofului, fără nici o restricție.
Costumul griPentru noi, costumul gri este cel mai versatil.  Se poate purta fără restricții la un eveniment, la locul de muncă sau ca o ținută smart casual. În materie de pantofi, costumul gri, se poate asorta cu pantofi maro, pantofi vișinii (burgund) sau cu pantofi negri.
Pentru a avea o ținută perfectă, trebuie ca pantofii să se potrivească perfect cu ținuta!Couture, Calea Aradului, nr.15, vis-a-vis de blocurile Luceafărul, Oradea.#couture#coutureoradea#coutureforlg#coutureformen#tipsandtricks

Subscribe to our newsletter

Subscribe to our newsletter to benefit from the best offers and news

0
    0
    Coșul tău
    Nu ai adăugat nimic în coșMagazin