+40 371 787 887
L-V 10:00-18:00
Oradea, BH
0
0,00lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Camasa alba barbati, bumbac alb, slim fit easy iron Cms01alb-ei

Brand Orădean
Produs în România, cu pasiune!
Termen de livrare 1-3 zile lucrătoare, după confirmarea comenzii!
Livrare gratuită indiferent de valoare produsului!
Retur gratuit și simplu, trimitem noi curierul!
Achitați online și beneficiați de 3% extra-reducere, automat, la finalizarea comenzii!

Compoziția materialului este 100% bumbac. Materialul este easy iron, ușor de călcat. Țesătura provine din Italia. Veți primit gratuit, o împachetare cadou realizată din material din stofă pentru a fi cât mai elegant. Această husă poate fi ulterior folosită pentru depozitarea și protecția unor accesorii sau chiar a pantofilor. Panglica este satinată și conține mesajul: ”A gift for a true gentleman!”

260,00lei

Compoziția materialului este 100% bumbac. Materialul este easy iron, ușor de călcat. Țesătura provine din Italia. Veți primit gratuit, o împachetare cadou realizată din material din stofă pentru a fi cât mai elegant. Această husă poate fi ulterior folosită pentru depozitarea și protecția unor accesorii sau chiar a pantofilor. Panglica este satinată și conține mesajul: ”A gift for a true gentleman!”
Descriere Produs

Dacă îți dorești o cămașă alba pentru bărbați realizată din țesătură premium, cu o compoziție de 100% bumbac a țesăturii, camasa alba barbati, bumbac alb, slim fit easy iron Cms01alb-ei este cămașa pe care o cauți.

Textura fină a acestui model de camasa alba barbati, bumbac alb, slim fit easy iron Cms01alb-ei îți asigură un confort cât se poate de plăcut atunci când intră în contact cu pielea. Croiul slim fit care urmărește îndeaproape linia corpului, îți va oferi aspectul modern de care ai nevoie.

Gulerul acestei cămăși pentru bărbați este guler clasice. Este tipul de guler cel mai răspândit. Particularitatea acestuia este unghiul îngust al gulerului. Cămașa alba pentru bărbați, cu un astfel de guler este întâlnită la majoritatea ținutelor formale.

Camasa alba barbati este cunoscută pentru aspectul ei curat, pentru faptul că este un simbol al eleganței masculine autentice.

Camasa alba barbati, bumbac alb, slim fit easy iron cms01alb-eieste o cămașă cu mânecă lungă, încheierea mânecii find cu un singur nasture.

Particularitatea Easy Iron este avantajul acestei cămăși. Termenul Easy Iron se referă la tratamentul pe care îl suportă țesătura din bumbac și care facilitează întreținerea ușoară, respectiv călcarea acestei cămăși pentru bărbați.

Din punct de vedere al culorii, camasa alba barbati, bumbac alb, slim fit easy iron Cms01alb-ei este potrivită pentru o variatate de culori ale ținutelor.
Acordând atenția necesară acestei cămăși, vă veți putea bucura de această piesă vestimentară pe o perioadă lungă.

Compoziția țesăturii este 100% bumbac, Easy Iron. Țesătură provenită din Italia.

Întreținere produs

Vă rugăm să respectați instrucțiunile de curățare a fiecărui produs, pentru a nu-i distruge calitatea.

  A se curăța doar chimic cu orice solvent in afara tricloretilenei
  Nu folosiți înălbitori
   A se folosi uscătorul de rufe la temperaturi scăzute
   A se călca la temperatură medie
   A se curăța doar chimic cu orice solvent in afara tricloretilenei

De ce să alegi Couture for Gentlemen

 Couture For Gentlemen este un brand românesc având capital 100% românesc. Couture provine din limba franceză, acesta însemnând ”cusătură” pentru că fiecare ținută este îmbinarea dintre stofa elegantă și cusătura precisă, iar însuși asocierea cuvintelor For Gentlemen este descrierea perfectă a celor cărora ne adresăm: domnilor.

Acest brand a fost creat din dorința de oferi domnilor ținute elegante, ținute care să respecte regulile vestimentare contemporane. A fi bine îmbrăcat nu înseamnă întotdeauna a fi corect îmbrăcat, astfel considerăm că fiecare bărbat trebuie să cunoască un minim set de reguli vestimentare pentru ca acesta să fie corect îmbrăcat.

Primul nostru showroom a fost deschis în august 2019 în Oradea, însă faptul că foarte mulți domni ne-au contactat pentru a îmbrăcat ținutele noastre, ne-a determinat să lansăm magazinul online coutureforlg.ro, în prezent numindu-se coutureforgentlemen.ro .

Couture For Gentlemen este o experință și asta ne dorim să fie și pentru tine!

Întrebări și răspunsuri rapide

Pot returna produsul indiferent de motiv?
Da, puteți returna produsul indiferent de motiv în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ați recepționat produsul, cu etichetele intacte și cu toate documentele aferente.

Dacă nu îmi este bun costumul sau o piesă din acest, se poate schimba?
Da, în cazul în care nu vă este bun costumul sau o piesă din acest costum, se poate schimba.
Termenul pentru schimb este de 14 zile calendaristice din momentul în care ați recepționat produsul, cu etichetele intacte și cu toate documentele aferente.

Pot beneficia de deschidere la livrare?
Pentru a avea confortul necesar, recomandăm ca produsele noastre să fie probate, analizate într-un mediu adecvat cum ar fi acasă, la birou etc. Prin urmare nu oferim deschidere la livrare.

Realizați produse la comandă? (costume, pulovere, cămăși etc.)
Produsele noastre sunt ready to wear (gata de purtat), tocmai pentru a vă oferi o gamă variată la prețuri accesibile. În plus, produsele personalizate, sau la comandă, nu beneficiază de dreptul de retur.

Înfară de Oradea, mai aveți și alt magazin?
Momentan, singurul showroom este în Oradea, însă dorința noastră este de ne extinde și în alte orașe.

Prețurile se pot negocia?
Pentru a îmbunătăți produsele și serviciile noastre, trebuie să respectăm prețurile deja afișate. Suntem conștienți de faptul că nu avem cele mai ieftine produse, însă, pe de altă parte, tot ceea ce oferim, calitatea serviciilor, calitatea produselor, și munca depusă în spatele unei comenzi, este sub prețul afișat.

Produsele achiziționate online se pot ajusta, modifica direct la voi?
Oferim posibilitatea fiecăruia să își ajusteze produsele (costumele, cămășile etc.) conform preferințelor sale. Este absolut necesar ca ajustările să fie efectuate de un croitor, prin urmare produsele achiziționate online nu le putem modifica.

Contactează-ne dacă ai nevoie de informații suplimentare!

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Camasa alba barbati, bumbac alb, slim fit easy iron Cms01alb-ei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Toate drepturile rezervate. CoutureForGentelmen 2022. Created By Creative Marketing
usercartphone-handsetmap-markerhistorymenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram